Doneren aan Dog Rescue Greece met QR-code

Doneren aan Dog Rescue Greece met QR-code

Stichting Dog Rescue Greece is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoren.

Voor de adoptie van een hond vragen wij een adoptievergoeding. Die vergoeding is het gemiddelde bedrag dat wij uitgeven voor een hond. Denk hierbij aan de medische controle, sterilisatie of castratie, voeding, vaccinaties, het chippen, het maken van een paspoort, het boeken van een vlucht naar Nederland, opvang in Nederland en eventuele extra medische kosten.

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen onderscheid te maken in het adoptiebedrag, ondanks dat we voor de ene hond meer kosten maken dan voor de andere. De adoptievergoeding is een gemiddelde van onze kosten.

Dat betekent dat we voor alle overige acties, hulp en ondersteuning van de honden in Griekenland aangewezen zijn op donaties.

We zijn heel erg blij met de donateurs die ons steunen en met onze teamers die maandelijks een euro bijdragen aan het werk van Dog Rescue Greece.

De techniek staat echter niet stil en we raken eraan gewend dat we iets op internet doen (iets kopen of iets doneren) en dat we een kant en klare betaling voorgeschoteld krijgen via ideal met een QR-code.

Daar liepen wij wel wat op achter en nu hebben we een stap vooruit gezet in deze mogelijkheden door een donatiemogelijkheid toe te voegen die vergelijkbaar is met een ideal betaling bij een webwinkel.

QRcode DRG
Via een QR-code, zoals de wirwar van streepjes en blokjes heet (u ziet hier een voorbeeld), is het mogelijk een rechtstreekse donatie aan Dog Rescue Greece te doen. U kunt met de muis op de QR-code klikken of deze scannen met uw mobiel bankieren app.
Het standaard bedrag kunt u naar wens aanpassen.

De betaalmogelijkheid via de QR-code is toegevoegd op onze donatie pagina. Door te klikken op deze afbeelding komt u op onze donatie pagina, waar wij alle mogelijkheden om ons te ondersteunen hebben vermeld.

Dog Rescue Greece 06 Doneren